Bij Steve Bungeneers Tuinaanleg & Onderhoud bieden we een uitgebreid scala aan diensten om elk aspect van uw tuinaanlegbehoefte te vervullen. Hieronder volgt een greep uit het aanbod.

Onze diensten

Verharding 

Of het nu gaat om het creëren van een sfeervol terras, een duurzame oprit, charmante tuinpaden of zelfs het bouwen van decoratieve muurtjes, onze hardscape-installatiediensten geven structuur en karakter aan uw buitenruimte. We gebruiken hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen om uw harde elementen in perfecte harmonie te laten samenvloeien met de rest van uw tuin.

Aanleggen van gazon 

Een weelderig groen gazon vormt vaak het hart van een prachtige tuin. Bij Steve Bungeneers Tuinaanleg & Onderhoud begrijpen we het belang van een perfect aangelegd gazon als basis voor uw buitenruimte. Onze expertise strekt zich uit tot het nauwkeurig voorbereiden van de grond, het kiezen van de juiste grassoorten die geschikt zijn voor uw omgeving en het creëren van een gezonde groeibasis. 

Van het egaliseren van de ondergrond tot het zaaien van het gras en het zorgen voor de juiste bewatering, we begeleiden het hele proces om ervoor te zorgen dat uw gazon een prachtig en duurzaam middelpunt van uw tuin wordt. Of u nu kiest voor een speels familiegazon, een sierlijk Engels gazon of iets daartussenin, wij zorgen ervoor dat uw gazon de perfecte aanvulling is op uw algehele tuinontwerp.

Beplanting 

De juiste plantenkeuze is van vitaal belang voor een levendige en bloeiende tuin. Onze ervaren tuinarchitecten en hoveniers adviseren en planten een verscheidenheid aan plantensoorten die niet alleen bijdragen aan de esthetiek van uw tuin, maar ook rekening houden met lokale omstandigheden en onderhoudsbehoeften. Van kleurrijke bloemen tot weelderige struiken, we zorgen ervoor dat uw planten gedijen.

Water- en Verlichtingsoplossingen 

Water en licht kunnen een magische sfeer creëren in uw tuin, zowel overdag als 's avonds. Onze wateroplossingen, zoals fonteinen en vijvers, voegen een rustgevend element toe aan uw omgeving. Met onze verlichtingsoplossingen kunnen we de schoonheid van uw tuin accentueren en een warme ambiance creëren voor uw avonden buiten.

Werkwijze bij uw tuinaanleg 

Een gestructureerde en zorgvuldige aanpak is essentieel om uw tuinproject te doen slagen. Hieronder schetsen we hoe we te werk gaan.

1. Kennismakingsgesprek: Luisteren naar uw ideeën en verwachtingen 

Onze eerste stap is om naar u te luisteren. Tijdens een kennismakingsgesprek nemen we de tijd om uw ideeën, wensen en verwachtingen te begrijpen. We willen uw visie voor uw ideale tuin volledig in kaart brengen, zodat we een project kunnen creëren dat perfect bij uw levensstijl past.

2. Ontwerp en planning: Creëren van een aangepast ontwerp 

Met uw input in gedachten gaan we aan de slag met het ontwerpen van een op maat gemaakt tuinontwerp. Onze ervaren ontwerpers zorgen ervoor dat het ontwerp niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en praktisch. We houden rekening met aspecten zoals lay-out, beplanting, hardscape-elementen en meer. 

3. Materialenkeuze: Selectie van kwalitatieve materialen en planten 

Bij de keuze van materialen en planten streven we naar kwaliteit en duurzaamheid. We selecteren hoogwaardige materialen die passen bij het ontwerp en de stijl van uw tuin. Met onze uitgebreide plantenkennis kiezen we planten die gedijen in uw specifieke omgeving en die een aanvulling vormen op het algehele tuinbeeld. 

4. Uitvoering: Professionele realisatie van het project 

Zodra het ontwerp en de materialen zijn goedgekeurd, gaan we over tot de uitvoering. Ons team van ervaren hoveniers zorgt voor een nauwkeurige en professionele realisatie van het project. We zorgen ervoor dat alle elementen van het ontwerp met precisie worden geïmplementeerd. 

5. Afwerking: Fijne details en finishing touches 

Het zijn de kleine details die een tuin echt tot leven brengen. We besteden extra aandacht aan de afwerking van uw project, waarbij we zorgen voor de laatste hand leggen aan beplanting, verlichting, bestrating en andere elementen. We garanderen dat uw tuin tot in de kleinste details perfect is afgewerkt.

Kwaliteit en vakmanschap 

Bij Steve Bungeneers geloven we in het belang van kwaliteit en vakmanschap in elke fase van tuinaanleg. Onze toewijding aan hoogwaardige materialen, nauwkeurige planning en oog voor detail is wat ons onderscheidt. Elke tuin die we aanleggen, wordt met zorg en aandacht voor uw wensen vormgegeven. Of het nu gaat om het aanleggen van bestrating, het kiezen van de juiste planten of het ontwerpen van een harmonieuze buitenomgeving, we streven altijd naar niets minder dan perfectie.

Tuinen aanleggen in heel Vlaanderen en Nederland 

Hoewel Steven Bungeneers Tuinaanleg & Onderhoud gevestigd is in Hasselt, reikt ons werkgebied veel verder. We verzorgen tuinaanleg in heel Limburg en Vlaams Brabant, en bieden onze diensten zelfs aan in heel Vlaanderen en een groot deel van Nederland. 

Bij Steve Bungeneers Tuinaanleg & Onderhoud streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en een tuin te creëren die niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook volledig voldoet aan uw levensstijl en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw buitenruimte kunnen transformeren in een meesterwerk van tuinaanleg.